MultiOne

MultiOne

MultiOne on monitoiminen ja pienikokoinen kuormaaja jota myydään ja tuetaan maailmanlaajuisesti. Merkki edustaa ratkaisuja yksityishenkilöiden tai yritysten tuotannon maksimoimiseen eri aloilla kuten maatalous, viherrakentaminen, rakennus-, kaivos-, maatalous, karjanhoito, julkiset huolto- ja korjaustyöt  mainitaksemme vain muutamia. MultiOne on nivelletty minikuormaaja, joka käsittää monia erilaisia malleja, joista valita. Ylivoimainen valikoima työlaitteita takaa kustannustehokkaat ratkaisut tinkimättä laadusta ja luotettavuudesta.

Yli 170 erilaista lisälaitetta voidaan vaihtaa muutamassa sekunnissa. MultiOne varmistaa, että ratkaisu on käsillä mihin tahansa tehtävään, ei väliä kuinka iso, pieni tai vaativa se olisi. Kalliit työvoimakustannukset voidaa dramaattisesti vähentää koneistamalla laaja valikoima työpaikkoja. Hydraulinen pikaliitinjärjestelmä on vakiona kaikissa kuormaajissa tarjoten joustavan, saumattoman ja vaivattoman vaihdon kaikkiin lisälaitteisiin.

Koneet on suunniteltu ja valmistettu Italiassa CSF MultiOnen toimesta. Yrityksellä on jo 30 vuoden historian tieto, kokemus ja tietotaito täydellisistä pienkuormaajista, joita tukee maailmanlaajuisen verkosto ammattilaisia. Nämä ammattilaiset tarjoavat maailmanlaajuista teknistä- ja koulutustukea sekä nopeaa myynnin jälkipalvelua. Hyödyntämällä nykyaikaisimpia hydraulisia järjestelmiä, Italialaista ergonomia suunnittelua ja muotoilua sekä Kubotan ja Yanmarin voimalaitoksia MultiOnen kuormaajat päihittää kilpailijat joka kerta.

 

Näytetään kaikki 4 tulosta

 • MultiOne S520 pienkuormaaja

  MultiOne S520 pienkuormaaja

 • MultiOne 7.3SD

  MultiOne 7.3SD

 • MultiOne 8.4S Luxury Cab

  MultiOne 8.4S Luxury Cab

 • MultiOne 9.5 Luxury Cab

  MultiOne 9.5 Luxury Cab