0400 188 354 / 0400 512 618 / Varaosat: 020 734 7440 info@realparts.fi

Rototilt tiltit

Rototilt tiltit

Rototilt tiltit muuttaa kaikenlaiset kaivukoneet käteviksi monitoimikoneiksi. Uudet Rototilt®-mallit perustuvat hyväksi havaittuun peruskonseptiin, joka on tehnyt tästä rototiltistä maailman suosituimman – ja tehokkaimman. Esittelemme nyt myös täysin uuden tavan ostaa rototilttejä: valitse toiminnot ja lisävarusteet, niin rakennamme juuri sinun tarpeisiisi ja koneeseesi parhaiten soveltuvan Rototilt®-laitteen.

Rototilt on johtava kaivukoneisiin ja kaivurikuormaajiin tarkoitettujen rototilttijärjestelmien valmistaja. Yritys esittelee laajan Rototilt®-laitteeseen perustuvan ratkaisun – rototiltin, johon asiakas voi ainutlaatuisen moduulipohjaisen teknisen alustan ansiosta itse valita ohjausjärjestelmän, toiminnot ja työlaitteet.

Rototilt® parantaa kaivukoneesi tehokkuutta. Työ sujuu nopeammin ja turvallisemmin. Parantunut kokonaistaloudellisuus on heti havaittavissa oleva etu.

Rototilt® on laadukas ja luotettava. Lisäksi se kuluttaa vain vähän energiaa. Tuotteiden eduista voidaan mainita mm. käyttöiän ja taloudellisuuden optimoiva öljytäytteinen roottorikotelo, markkinoiden keveimmän rakenteen aikaansaama pieni polttoaineenkulutus ja optimoidun hydrauliikan myötä vähäiset tehohäviöt.

Joukon uusia uraauurtavia tekniikka- ja turvallisuusratkaisuja sisältävä Rototilt® on täydellinen valinta oman räätälöidyn rototiltin lähtökohdaksi. Maailman varmin työlaitelukitus. Maailman edistyksellisin ohjausjärjestelmä (tai halutessasi maailman paras proportionaaliohjausjärjestelmä tai jokin muu kehittämistämme erikoisjärjestelmistä). Tehokas suurvirtausläpivienti. Nerokas keskusvoitelujärjestelmä ja niin edelleen. Valitse itse.

Näytetään kaikki 8 tulosta

 • Rototilt RT10 pyörittäjä

  Rototilt® RT10 rototiltti, koneen koko 1,5-3,5 tonnia

 • Rototilt RT20B pyörittäjä

  Rototilt® RT20B rototiltti, koneen koko 3-6 tonnia

 • Rototilt RT30 pyörittäjä

  Rototilt® RT30 rototiltti, koneen koko 6-11 tonnia

 • Rototilt R3 pyörittäjä

  Rototilt® R3 rototiltti, koneen koko 6-12 tonnia

 • Rototilt® R4 pyörittäjä

  Rototilt® R4 rototiltti, koneen koko 10-16 tonnia

 • Rototilt R5 pyörittäjä

  Rototilt® R5 rototiltti, koneen koko 14-19 tonnia

 • Rototilt R6, R8 pyörittäjä

  Rototilt® R6 rototiltti, koneen koko 15-24 tonnia

 • Rototilt R6, R8 pyörittäjä

  Rototilt® R8 rototiltti, koneen koko 23-30 tonnia