0400 188 354 / 0400 512 618 / Varaosat: 020 734 7440 info@realparts.fi
Expander System offshore -kiinnike
Sample-Pin-600x1095462210318054622104448546221040189546221042642Expander-Page-Banners_Expander-System-625x287

Expander System offshore -kiinnike

Kysy tarpeisiisi sopivat Expander system -tuotteet meiltä!

tuotetunnus (SKU) EXPANDER-SYSTEM-OFFSHORE-KIINNIKE Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Tuotekuvaus

Expander System offshore -kiinnike

Expander System offshore -kiinnike

Pysyvä ratkaisu tappiliitosten kulumiseen

Tappiliitosten kuluminen on yleinen ongelma kaikissa koneissa. Liitosten korjaaminen on kallista ja aikaa vievää työtä, joka pitää koneen pois tuotannosta pitkään ja toistuu lisäksi useaan kertaan koneen käyttöiän aikana. Pitkälle kehitetty ja kustannustehokas Expander System -paisuntaholkkijärjestelmä ratkaisee tappiliitosten kulumisongelmat kerralla. Sen avulla kulunut liitos voidaan korjata pysyvästi, ilman poraamista ja hitsaamista.

Expander System -järjestelmä on toiminut kenttätesteissä ongelmitta yli 50 000 tuntia. Kaikki järjestelmät testataan ja hyväksytään sovelluskohtaisesti. Expander System -ratkaisuja on saatavana kaikkina kokoina ja malleina jokaiseen tappiliitosjärjestelmään. Olemme kehittäneet tähän mennessä yli 60 000 erilaista Expander System -ratkaisua yli 10 000 konetyyppiin. Kokemuksemme ja asiantuntemuksemme mahdollistavat räätälöityjen ratkaisujen tarjoamisen myös tappiliitoksiin, joissa kuluminen ylittää tavanomaiset marginaalit.

Ei aarporausta, ei täytehitsausta!

Expander-järjestelmä on nopea, yksinkertainen ja pysyvä. Järjestelmä asennetaan suoraan kuluneisiin kiinnityskorvakkeisiin. Kaksipuolinen lukitus lisää vakautta ja varmuutta. Asennuksen ja purkamisen voi suorittaa vaikkapa työmaalla. Tavanomaisesta korjauksesta syntyy kalliiden korjauskustannusten lisäksi kuluja koneen seisottamisesta ja mahdollisestimyös varakoneen vuokraamisesta. Asioiden järjestely vie myös aikaa. Ja kaiken lisäksi ongelma on ratkaistu vain tilapäisesti, sillä nivelet väljistyvät jonkin ajan kuluttua uudelleen. Expander-järjestelmä on ylivoimaisesti yksinkertaisin ja taloudellisin menetelmä väljistyneistä nivelistä aiheutuvien ongelmien ratkaisemiseen. Se on myös kestävin ratkaisu.

Kerralla ja lopullisesti kuntoon

Tappiliitokset kuluvat kaikissa koneissa. Vaikka tappiliitos olisi alun perin tehty hyvin tiukaksi, muodostuu välystä aina ajan kuluessa. Kulumisprosessi myös kiihtyy jatkuvasti. Expand System:in avulla tappien ja korvakkeiden välinen kuluminen on pysyvästi ratkaistu. Kiristettäessä tapin päissä olevia pultteja tai muttereita, holkki liukuu tapin päässä olevaa kartiota pitkin samalla laajeten. Laajeneva holkki poistaa välyksen täysin ja lukitsee tapin samalla molemmin puolin korvakkeisiin. Asennusja irrotus on helppoa.

Voitele Expander-tappi ja holkit ennen asennusta. Asenna ensin pelkkä tappi paikalleen, tämän jälkeen holkit, prikat ja kiristyspultit tai –mutterit. Älä vaurioita tapin päissä olevia kierteitä. Kiristä pultteja tai muttereita käsin samalla varmistaen tapin oikea sijainti korvakkeissa (yleensä symmetrisesti keskellä, mutta joskus toispuoleisesti). Kiristä tämän jälkeen vuorotellen molemmin puolin. Kiristä lopuksi ohjeissa kerrottuun momenttiin.

Katso video:

 

https://www.youtube.com/watch?v=Hgd9ksEoRqo