0400 188 354 / 0400 512 618 / Varaosat: 020 734 7440 info@realparts.fi
Paikanvaraus

Huulikuokka Rototilt S45 350L 700mm

1922 € (alv. 24 %)
1550 € (alv. 0 %)

Leasing kk-hinta alkaen 149€/kk alv. 0%

(esimerkkilaskelma: 12 kk maksuaika)

Vaatii rahoituspäätöksen

tuotetunnus (SKU) ROTO-5402191 (Tuote)Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Tuotekuvaus

Huulikuokka Rototilt S45 350L 700mm

Huulikuokka Rototilt S45 350L 700mm

Kauha on muotoiltu siten, että se painuu nopeasti ja tehokkaasti materiaaliin ja kauhan täyttäminen on helppoa. Jos siirrät maata tai kaivat vaikeissa olosuhteissa, Rototiltin kuokkakauha on luotettava ja kapasiteetiltaan suuri työlaite. Kaivuukauha on tarpeen, jotta selviät varmasti myös vaativista työtehtävistä.

Kauha on muotoiltu siten, että se painuu nopeasti ja tehokkaasti materiaaliin ja kauhan täyttäminen on helppoa. Jos siirrät maata tai kaivat vaikeissa olosuhteissa, kaivuukauha on luotettava ja kapasiteetiltaan suuri työlaite. Kauhan paino on optimoitu Rototiltille® siten, että kaikki voima voidaan käyttää kaivamiseen. Kaikissa Rototilt kaivuukauhoissa on CAT:n hammasjärjestelmä ilman lisäkustannuksia.

Rototiltin kauhat on valmistettu toimimaan optimaalisesti yhdessä Rototilt® kanssa. Kauhat ovat kestäviä ja luotettavia. Niisä yhdistyvät parhaalla mahdollisella tavalla paino, muotoilu ja kulutuskestävyys. Kauhat sopivat 1,5–22 tonnia koneisiin.

Kauhat on valmistettu laadukkaasta teräksestä, minkä ansiosta ne ovat erittäin kestäviä. Kauhojen herkät ja kulumiselle alttiit kohdat on vahvistettu, jotta ne kestävät rankkaakin työntekoa. Kaikissa kauhoissa on pyöristetty takaseinä, sulava ja progressiivinen kaivuuliike, optimaalinen rakenne ja materiaalina kulutus- ja rakenneterästä, joka soveltuu pohjoismaisiin työskentelyolosuhteisiin. Laadukkaat kauhat on myös ultraäänitestattu.

Rototilt valmistaa rototiltjärjestelmiä kaivukoneisiin ja kaivurikuormaajiin. Rototiltin tarkoituksena on parantaa kaivukoneesi tehokkuutta, saada työ sujumaan nopeammin, sekä ennenkaikkea turvallisemmin. Rototilt on laadukas ja luotettava, lisäksi sen energian kulutus on vähäistä. Tuotteiden etuihin kuuluu mm. käyttöiän ja taloudellisuuden optimoiva öljytäytteinen roottorikotelo, keveän rakenteen aikaansaama pieni polttoaineenkulutus ja optimoidun hydrauliikan myötä vähäiset tehohäviöt.

Rototilt
http://www.rototilt.com/fi-FI/redskap/skopor/gravskopa/

Lisätiedot

Paino 210 kg
Mitat 70 cm