0400 188 354 / 0400 512 618 / Varaosat: 020 734 7440 info@realparts.fi
Hydrauligeneraattori Dynaset HG10E
Catalogue_2017_HG_1hg_alav_asennus_doosanHG_10_4w_loaderHG_10_year_service_on_truckHG_6_5_exc_undercarHG_6_5_paloauto_islantiHG_6_5_pl_lift_grindHG_6_5_pl_lift_instHG_6_5_pl_lift_sockets_hHG_6_5_traktori_ohjauskeskusHG_6_6_installHG_cooler-1HG_exc_concrete_mixerHG_excav_2HG_rescue_lightshg_aichi_valoDYNASET-HG-Hydraulic-Generator-Mini-excavator-Volvo-Angle-Grinder-Cut-BW-webDYNASET-HG-Hydraulic-Generator-Mini-excavator-Volvo-Installation-webDYNASET-HG-Hydraulic-Generator-13-webDYNASET-HG-Hydraulic-Generator-Plug-excavator-webDYNASET-HG-Hydraulic-Generator-14-webDYNASET-HG-Hydraulic-Generator-Caterpillar-Excavator-2-webDYNASET-HG-Hydraulic-Generator-Excavator-JCB-Rovaniemi-2-webDYNASET-HG-Hydraulic-Generator-Platform-Manitou-webDYNASET-HG-Hydraulic-Generator-Platform-Manitou-Installation-webDYNASET-HG-Hydraulic-Generator-Platform-Merlo-Installation-webDYNASET-HG-Hydraulic-Generator-Platform-Lift-Lights-Repair-webDYNASET-HG-Hydraulic-Generator-Ladder-Truck-webDYNASET-HG-Hydraulic-Generator-Mini-Loader-Avant-365-Angle-Grinder-Cut-webDYNASET-HG-Hydraulic-Generator-Toew-Truck-Scania-webDYNASET-HG-Hydraulic-Generator-Tractor-Lannen-Installation-web

Hydrauligeneraattori Dynaset HG10E 10kVA

2165.04 € (alv. 24 %)
1746 € (alv. 0 %)

Leasing kk-hinta alkaen 151€/kk alv. 0%

(esimerkkilaskelma: 12 kk maksuaika)

Vaatii rahoituspäätöksen

tuotetunnus (SKU) HG10E-E400ST23-49-VF (Tuote)Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Tuotekuvaus

Hydrauligeneraattori Dynaset HG10E 10kVA

Hydrauligeneraattori Dynaset HG10E 10kVA

  • 10 kVA
  • 230/400 V
  • 3-vaiheinen
  • 50 Hz

Laadukasta sähköä hydrauliikasta
Hydrauligeneraattori muuntaa työkoneen hydraulivoiman tehokkaasti tasaiseksi, korkealaatuiseksi sähköksi. Tuotettu sähkö soveltuu kaikenlaisille laitteille, kevyistä työvälineistä raskaisiin toimilaitteisiin.
Käyttövoimaa missä ja koska tahansa
Kun työkoneessa on hydrauligeneraattori, sähkönsaanti kaikkiin tarpeisiin on turvattu aina, missä tahansa. Pienen kokonsa ja suuren tehonsa ansiosta hydrauligeneraattori soveltuu erikokoisiin ja -tyyppisiin työkoneisiin.
Edullista sähköntuotantoa
Toisin kuin vanhanaikaiset generaattoriyksiköt, hydrauligeneraattori tuottaa sähköä muun työn ohessa. Näin sähkön kVA-kustannus jää alhaiseksi.
Luotettava, kestävä ja turvallinen
Hydrauligeneraattori käynnistyy luotettavasti eikä vaadi erillistä polttoainetta. Tärinätön käynti ja automaattinen pyörintänopeuden säädin takaavat tasalaatuisen sähköntuoton. Hydrauligeneraattorin avulla työkoneen hydrauliikasta saadaan korkealaatuista sähköä missä tahansa. Hydrauligeneraattori on kytketävissä turvallisesti kaikkiin hydraulijärjestelmiin. Mitoiltaan ja painoltaan hydrauligeneraattori on vain noin puolet vastaavantehoisesta polttomoottoriyksiköstä. Silti se käynnistää suurenkin sähkömoottorin helposti. Dynaset-laatu takaa suuren toimintatehon ja hydrauliikalle ominaisen korkean kuormituskapasiteetin.

Konealustat:
Kaivinkoneet, nostolavat, kuorma- ja pakettiautot, nosturit, laivat ja veneet, palo- ja pelastuskalusto, kaivoskoneet, tehoyksiköt jne.

Käyttökohteet:
Sähkötyökalut, työvalot, lämmittimet ja jäähdyttimet, hitsauskoneet, 1- ja 3-vaihemoottorit jne.

Edut:
Kompakti koko- helppo asennus, hiljainen toiminta ilman erillistä moottoria ja polttoainetta. Laadukkaat käämiosat ja automaattinen hydraulitaajuussäädin takaa hyvän sähkön laadun ja jännitesäädin pitää ulostulon vakiona kuormituksesta riippumatta. Täydellinen voimalaitos ylivirtasuojalle, vikavirtasuojalla ja suko- ja 3-vaihepistorasioilla. Pistorasiakeskus varusteineen voi olla myös erillää kaapelin päässä. Hydrauliikan luotettavuus, tärinätön käynti ja huippulaadukkaat osat takaavat pitkän huoltovälivapaan käyttöiän. Erikoisvahva akselitiiviste sallii vastapaineen paluulinjassa.

Katso videot:Lisätiedot

Paino 57 kg
Mitat 56.8 x 21.2 x 32.6 cm