0400 188 354 / 0400 512 618 / Varaosat: 020 734 7440 info@realparts.fi
Hydraulinen hitsausgeneraattori Dynaset
Catalogue_2017_HWG_1DSC_8464Dsc00126HWG_200-piledr_weld_editHWG_exc_bucket_weldHWG_kuormuri_kulmahionta2hwg_pietari2DYNASET-HWG-Hydraulic-Welding-Generator-Service-Vehicle-Welding-webDYNASET-HWG-Hydraulic-Welding-Generator-Scudo-Electricity-webDYNASET-HWG-Hydraulic-Welding-Generator-Drilling-Machine-Welding-webDYNASET-HWG-Hydraulic-Welding-Generator-Drilling-Machine-Comacchio-Welding-webDYNASET-HWG-Hydraulic-Welding-Generator-Welding-Scudo-PTO-lights-webDYNASET-HWG-Hydraulic-Welding-Generator-Electricity-Portable-webDYNASET-HWG-Hydraulic-Welding-Generator-Electricity-Portable-Tractor-webDYNASET-HWG-Hydraulic-Welding-Generator-Electricity-Excavator-Town-web

Hydraulinen hitsausgeneraattori Dynaset HWG 180/6 kVA

2370.88 € (alv. 24 %)
1912 € (alv. 0 %)

Leasing kk-hinta alkaen 165€/kk alv. 0%

(esimerkkilaskelma: 12 kk maksuaika)

Vaatii rahoituspäätöksen

tuotetunnus (SKU) HWG-180-6-kVA-34-VF (Tuote)Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Tuotekuvaus

Hydraulinen hitsausgeneraattori Dynaset HWG 180/6 kVA

Hydraulinen hitsausgeneraattori Dynaset HWG 180/6 kVA

Hitsausvirta 40-180
180/6 kVA-34-VF
230 VAC 3kVA
400 VAC 6kVA

Varusteet: Automaattinen pyörintänopeudensäädin, pistorasiat, ylilämpösuojat ja hitsauskaapelit 5 m.

Dynaset hydraulihitsi on hydraulikäyttöinen hitsauslaite, jolla saat huippuluokan hitsausominaisuudet ja sähköä työkaluille – kaikkialla, missä on koneita töissä.

Huippuluokan hitsausominaisuudet
Hydraulihitsi korvaa perinteisen hitsaus-laitteen erinomaisesti mobiilikäytössä. Liimapuikkotunnistin ja korkea sytytysjännitepulssi tekevät hitsaamisesta vaivatonta. Hydraulihitsien IP-luokka on 34 (kannettavat) ja 23 (K-sarja). Laitteen tuottama hitsausvirta sopii kaikille puikkolaaduille. Kaikkiin malleihin käy vähintään 4mm puikko.
Maailman kevein maastohitsauslaite
Teho-koko-suhteeltaan hydraulihitsi on lyömätön tehopakkaus. Laite on varmatoiminen, käynnistyy luotettavasti eikä vaadi erillistä polttoainetta. Tärinätön käynti ja automaattinen ylikuumenemissuoja takaavat luotettavan ja turvallisen käytön.
Monikäyttöinen
Automaattisen pyörintänopeudensäätimen ansiosta hitsi on vaivattomasti kytkettävissä monenkokoisiin työkoneisiin. Mallistossa on peruskäytöstä aina vaativimpaan ammattikäyttöön soveltuvia laitteita.
Kannettava hydraulihitsi apusähköllä
Dynaset Oy:n kannettavat hydraulihitsit apusähköllä (220/110) ovat maailman keveimpiä. Niiden teho suhteessa painoon ja mittoihin tekee maastohitseistä korvaamattomia apuvälineitä työmaalla, jonne hitsi on helppo ottaa mukaan tai asentaa pieneenkin työkoneeseen.
Kannettava hydraulihitsi (mallit HWG 200 ja HWG 250) on varustettu kädensijalla. Kannettavissa hitseissä on portaaton hitsausvirran säätö.
K-sarjan hydraulihitsi 1-ja 3-vaihesähköllä
Tehokkaat K-sarjan hydraulihitsit tuottavat korkeatasoisen hitsausvirran lisäksi laadukasta 1-ja 3-vaihesähköä. K-sarjan hitseihin sopii jopa 7mm:n puikko. Hitsausvirran säätö on moniportainen. Kaikissa malleissa hitsausjännite on 22-32 VDC.

Peruskoneet:
Rakennus- ja kaivoskoneet, porauskoneet, huoltoajeneuvot, nosturit, metsäkoneet jne.

Käyttö:
Asennus- ja korjaushitsaukset peruskoneesta. Teräsrakenneasennukset, putkilinjat, poraussuojaputket ja -paalut, kulutusosien vaihto ja huolto jne.

Edut:
Ammattilaisen tasavirtahitsi herkällä sytytyksellä ja laajalla hitsausvirtasäädöllä kaikille puikkotyypeille. Lisäpistorasia sähkötyökaluille, työvaloille yms., myös 3-vaihevirtaa. Suunniteltu vaativaan ulkotyöhön. Pieni laite on helppo sijoittaa koneen mukaan tai liittää pikaliittimillä joka koneesta.

Katso videot:

Lisätiedot

Paino 51 kg
Mitat 56.3 x 21.2 x 36.5 cm