0400 188 354 / 0400 512 618 / Varaosat: 020 734 7440 info@realparts.fi
Hydraulinen korkeapainepesuri Dynaset
Catalogue_2016_HPW_1 copyDSC_4225DSC_4249DSC_4260DSC_4344DSC_4477DSC_4522DSC_4523HPW-vesipiikkaus_siltaHPW_fire_extHPW_high_pressure_washingKPL-valtra2KPL1200-220-LK_cmykViem_riin_cmykhigh_pressure_washinghydroscaling_xDYNASET-HPW-Hydraulic-Power-Washer-Volvo-Miniexcavator-Installation-webDYNASET-HPW-Hydraulic-Power-Washer-Volvo-Miniexcavator-Pistol-Wash-Asphalt-webDYNASET-HPW-Hydraulic-Power-Washer-Platform-Washing-webDYNASET-HPW-Hydraulic-High-Pressure-Water-Pump-Subsea-ROV-webDYNASET-HPW-MOBI-Hydraulic-Power-Washer-Van-Pressure-Washing-webDYNASET-HPW-Hydraulic-Power-Washer-Water-Cutting-Paper-webDYNASET-HPW-Hydraulic-Power-Washer-Tractor-Railroad-Washing-webDYNASET-HPW-Hydraulic-Power-Washer-Pistol-Wash-Caterpillar-350-webDYNASET-HPW-Hydraulic-Power-Washer-AB-Mining-Machine-Installation-webDYNASET-HPW-Hydraulic-Power-Washer-Bridge-Washing-webDYNASET-HPW-Hydraulic-Power-Washer-Loader-Farm-Washing-webDYNASET-HPW-Hydraulic-Power-Washer-Bob-Cat-Piikkaus-webDYNASET-HPW-Hydraulic-Power-Washer-Fishing-Boat-webDYNASET-HPW-FOX-Hydraulic-Power-Washer-Pistol-Wash-1-webDYNASET-HPW-FOX-Hydraulic-Power-Washer-Fur-Farm-Washing-web

Hydraulinen korkeapainepesuri / peruspumppu Dynaset HPW 220 / 50-70

2318.8 € (alv. 24 %)
1870 € (alv. 0 %)

Leasing kk-hinta alkaen 162€/kk alv. 0%

(esimerkkilaskelma: 12 kk maksuaika)

Vaatii rahoituspäätöksen

tuotetunnus (SKU) HPW220-50-70 (Tuote)Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Tuotekuvaus

Vesipaine 220 bar
Vesivirtaus 50 l/min
Öljyvirtaus 70 l/min

Hydrauliikasta korkeapainevettä
Hydraulinen korkeapainevesipumppu muuntaa työkoneen hydraulivoiman tehokkaasti korkeapainevedeksi. Korkean paineen ansiosta se pystyy tuottamaan suuren vesitehon pienelläkin vesimäärällä. Pumppu on helppokäyttöinen eikä itseimevänä vaadi syöttöpainetta.

Alhaiset käyttökustannukset
Pieni koko, keveys, kestävä rakenne ja pieni vedenkulutus tekevät HPW-pumpusta edullisen käytössä. Kompakti pumppu voidaan asentaa miltei mihin tahansa paikkaan koneessa.

Kestävä, kompakti ja helppokäyttöinen
HPW-pumpun patentoitu rakenne ei sisällä lainkaan pyöriviä osia. Se on kooltaan ja painoltaan vain murto-osan samantehoisista painepumpuista. Malliston monenkokoisissa ja -tehoisissa pumpuissa on sopiva vaihtoehto kaikkiin tarpeisiin.

Monipuoliset käyttömahdollisuudet
Pumppu on erinomainen päivittäisessä pesu-urakoinnissa ja muissa puhdistustöissä. Se soveltuu myös mm. pölynsidontaan, palontorjuntaan ja teollisuuskäyttöön.

Erinomainen luotettavuus ja maailman paras teho-painosuhde. Tehokas hydraulimännästä-mäntään periaate ilman pyöriviä osia takaa luotettavuuden myös likaisissa töissä. Rajoittamaton kuivakäynti ja hyvä imukyky varmistavat helpon painepesun tai pumppauksen säiliöstä tai vaikka ajasta.

Peruskoneet:
Kuormaajat, traktorit, kuorma-autot, nostolavat, kaivinkoneet, betoniautot, puhtaanapitokalusto, palo-, pelastus- ja huoltoajoneuvot, laivat, tehoyksiköt jne.

Käyttö:
Korkeapainepesu, katujen-, putkistojen- ja jäteastioiden puhdistus, pölynsidonta, vesipiikkaus ja -rusnaus, palontorjunta, porausneste huuhtelu, vesihydrauliikka, pesurobotit, painetestaus, offshore- ja vedenalainen työ jne.

Edut:
Lineaarinen paineen ja virtauksen säätö 0-100% suoraan hydrauliikkateholla. Ei pyöriviä osia, vai kaksi liikkuvaa osaa – äärimmäisen luotettava, huoltovapaa ja kompakti.

Katso videot:Lisätiedot

Paino 18 kg
Mitat 17.0 x 28.0 x 18.5 cm