0400 188 354 / 0400 512 618 / Varaosat: 020 734 7440 info@realparts.fi
Hydraulinen magneettigeneraattori Dynaset
Catalogue_2017_HMG_1DYNASET-HMG-Hydraulic-Magnet-Generator-Excavator-Recycling-Blue-webDYNASET-HMG-Hydraulic-Magnet-Generator-Excavator-MAG-Magnet-webDYNASET-HMG-Hydraulic-Magnet-Generator-Excavator-Lifting-Magnet-webDYNASET-HMG-Hydraulic-Magnet-Generator-Excavator-Grable-webDYNASET-HMG-Hydraulic-Magnet-Generator-Excavator-Auxiliary-Electricity-Blue-webDSC_0643HMG_AC_cuttingHMG_mag_grab_att

Hydraulinen magneettigeneraattori Dynaset HMG Pro 6kW

4690.92 € (alv. 24 %)
3783 € (alv. 0 %)

Leasing kk-hinta alkaen 327€/kk alv. 0%

(esimerkkilaskelma: 12 kk maksuaika)

Vaatii rahoituspäätöksen

tuotetunnus (SKU) HMGPRO-6kW-220VDC-34 (Tuote)Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Tuotekuvaus

Hydraulinen magneettigeneraattori Dynaset HMG Pro 6kW

Hydraulinen magneettigeneraattori Dynaset HMG Pro 6kW

Hydraulinen magneettigeneraattori muuntaa työkoneen hydraulivoiman tehokkaasti magneetin käyttövoimaksi.

Hydraulista nostovoimaa
Hydraulinen Dynaset-magneettigeneraattori muuntaa työkoneen hydraulivoiman tekkaasti magneetin käyttövoimaksi.

Tehoa aina, luotettavasti
Hydraulisella magneettigeneraattorilla varustettu työkone on aina valmiina kaikenlaiseen materiaalikäsittelyyn millä tahansa soveltuvalla magneetilla. Hydraulinen magneettigeneraattori käynistyy hydrauliikan varmuudella eikä vaadi erillistä erillistä polttoainetta.

Nopea, kestävä ja turvallinen
Nopea automaattinen vastamagnetointi takaa ripeän ja täsmällisen raudankäsittelyn. Laitteen tärinätön käynti ja automaattinen pyörintänopeudensäädin turvaavat pitkän ja turvallisen käyttöiän.

Sähkö myös ulkoisille laitteille
Magneettigeneraattoriin voidaan liitää AC-varustus, jolloin siitä saa käyttövoimaa sähkötyökaluille ja toimilaitteille. Laitteen tuottaman sähkön kVA-yksikköhinta on edullinen.

Kompakti
Kompakti hydraulinen magneettigeneraattori on suunniteltu erityisesti liikkuvan kalustoon soveltuvaksi. Magneettigeneraattori on kytkettävissä turvallisesti kaikkiin hydraulijärjestelmiin. Hydraulivoiman tehokkaasti sähköksi muuntava magneettigeneraattori on metallinkäsittelymagneetin täydellinen voimanlähde. Magneettigeneraattorin ominaisuuksiin kuuluvat helppokäyttöinen ja nopea vastamagnetointi. Magneettigeneraattoriin voidaan asentaa AC-varustus, jolloin siitä saadaan laadukasta sähköä työkaluille ja toimilaitteille. Näin työkoneen käyttömahdollisuudet laajevat edelleen.

Peruskoneet:
Materiaali- ja romun kuormaajat, kaivinkoneet, nosturit, kuorma-autot, purkutyökoneet, kuormaajat jne.

Käyttö:
Romumetallin kuormaus, kierrätys, erottelu, siivous ja käsittely, valut, raudat, leikkeet, lastut, kuona jne.

Edut:
Toimii laajalla moottorin kierrosalueella, pieni öljyvirtaustarve. Automaattinen jännitteensäätö. Helppo painonappiohjaus koneen ohjaussauvaan. Nopea automaattinen vastamagnetisointi lajittelutoiminnalla. Lisävarusteena ulostulo työkaluille, sähköhitsille jne.

Katso videot:

Lisätiedot

Paino 43 kg
Mitat 52.6 x 32.6 x 35.1 cm