0400 188 354 / 0400 512 618 / Varaosat: 020 734 7440 info@realparts.fi
Nord-Lock aluslevyt
Aluslevy_1Aluslevy_3Aluslevy_4

Nord-Lock aluslevyt

Kysy tarpeisiisi sopivat aluslevyt meiltä!

tuotetunnus (SKU) NORD-LOCK-ALUSLEVYT (Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Tuotekuvaus

Nord-Lock aluslevyt

Nord-Lock aluslevyt

Nord-Lock lukitsee ruuviliitokset hyödyntäen puristusvoimaa liitoksen lukitsemiseen. Se on korkealaatuinen tuote ja turvalliseksi osoitettu lukuisilla eri teollisuuden aloilla.

Nord-Lock lukituslevyparit on kattavasti testattu ja riippumattomien laitosten hyväksymiä ja sertifioituja. Nord-Lock laattoja on käytetty pitkään lukuisilla eri teollisuudenaloilla, kuten energiatuotanto, liikenne, offshore, kaivokset, rakennusteollisuus koneenrakennus laiva- ja meriteollisuus; maatalous, raskas kalusto, metsäteollisuus ja puolustusvälineteollisuudessa..

Lukituslevyt on hyväksytty useille teollisuuden aloille eri standardien mukaisesti lukuisten laitosten toimesta. Laitteiden käyttöiän aikana Nord-Lock lukituslaatat parantavat liitosten luotettavuutta ja laskevia huoltokuluja. Tämä vähentää merkittävästi tuotantokatkoksia, onnettomuuksia ja takuukuluja.

SP-laatat

Vuonna 2012 aloitettiin lasermerkkaamaan tuotteet Nord-Lock tuotenimellä, jäljitysnumerolla ja tyyppikoodilla parantamaan jäljitettävyyttä ja helpottamaan alkuperäisyyden varmistamista.

Nord-Lock lukituslevyparit on saatavilla suuremmalla ulkohalkaisijalla varustettuna ilmaistuna SP merkinnällä. Leveät SP laatat on suunniteltu käytettäväksi normaalia suurempi reikien tai säätöreikien kanssa. Myös jos pinnat on maalattu tai pehmeitä suositellaan käyttämään SP laattoja. Yhdessä SP laattojen kanssa suositellaan käytettävän laippakantaisia ruuveja tai muttereita.

SP laattoja käytettäessä ruuvivoimat jaetaan suuremmalle alueelle joka säästää herkkiä pintoja. Konsultoi Nord-Lockia löytääksesi optimiratkaisun liitokseesi.