0400 188 354 / 0400 512 618 / Varaosat: 020 734 7440 info@realparts.fi
Nord-Lock X-sarjan lukituslaatat
X-Sarja-2X-Sarja-3X-Sarja-4X-Sarja-5

Nord-Lock X-sarjan lukituslaatat

Kysy tarpeisiisi sopivat lukituslaatat meiltä!

tuotetunnus (SKU) NORD-LOCK-X-SARJAN-LUKITUSLAATAT (Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Tuotekuvaus

Nord-Lock X-sarjan lukituslaatat

Nord-Lock X-sarjan lukituslaatat

Nord-Lock X-sarjan lukituslaatta on poikkeuksellinen uusi tuote joka antaa asiakkailleen ylivoimaisen suorituskyvyn ja turvallisuuden sekä vielä lisäturvan siitä, että riskiä väärästä valinnasta ei enää ole. Nord-Lock X-sarja tuo uusia mielenkiintoisia ideoita koko ruuvinlukituskenttään ja laajentaa suunnittelumahdollisuuksia erinomaisiin tuloksiin.

Uudet teknologiat ja vaatimukset luovat yksilöllisiä suunnittelun haasteita. Suunnittelijoiden pitää ottaa huomioon asioita, kuten paksut pintakäsittelyt, uudet ”sandwich” komposiittiteknologiat sekä paljon muuta. Liitosten tulee jatkuvassa määrin aina vain enemmän kestää rasituksia, kuten spontaania ruuvien avautumista, (johtuen tärinästä ja dynaamisista kuormista) sekä asettumisista ja relaksaatiosta johtuvaa löystymistä.

Hyödyntäen ainutlaatuista muotoilua, Nord-Lock X-sarjan lukituslaatta tarjoaa parasta mahdollista turvaa niin spontaania avautumista kuin löystymistäkin vastaan. Kun yhdistettiin Nord-Lock`n kiistattoman kiilalukitusmenetelmän (joka suojaa spontaania avautumista vastaan) ja poikkeuksellisen voimakkaan jousivoiman (joka kompensoi löystymisestä johtuvaa esijännityksen pienenemistä) saatiin Nord-Lock X -sarjan lukituslaatta, joka antaa täydellisen suojan kohteisiin, joissa ei voida tehdä kompromisseja.

Kierrereijät

Nord-lock X-sarjan aluslevyt lukitsevat ruuvin turvallisesti alla olevaan pintaan.

Upotukset

Normaalikokoisten Nord-Lock X-sarjan aluslevyjen ulkoläpimitta on suunniteltu siten että ne sopivat standardiruuvien kannan alle.

Läpireijät

Läpireijät vaativat  kaksi paria Nord-Lock X–sarjan aluslevyä, kuten mitä tahansa lukituslevyä—yhden parin lukitsemaan ruuvia ja toisen parin mutteria varten.

Pinnapultit

Nord-Lock X-sarjan aluslevyt lukitsevat turvallisesti mutterin ja pinnapultin etkä tarvitse lukitusliimoja.

Suurireikäiset / säätöreikä sovellukset

Jotta kuorma jakaantuisi optimaalisesti,käytä suurireikäisissä / säätöreikäsovelluksissa laipallista ruuvia/mutteria yhdessä Nord-Lock X-sarjan SP aluslevyn kanssa ,joiden ulkoläpimitta on suurempi.

Nord-Lock X-sarjan aluslevyjä ei suositella:

  • Kosketuspinnoille joita ei ole lukittu paikoilleen (katso vasemmanpuoleinen kuva)
  • Kosketuspinnoille jotka ovat kovempia kuin aluslevyt
  • Puupinnoille
  • Ei-esijännitteisiin liitoksiin

Laatu & jäljitettävyys

Nord-Lock tuotteet testataan tarkasti tuotannon kaikissa vaiheissa ja täten varmistetaan että ne täyttävät kaikki laatuvaatimukset. Kukin erä saa oman tarkastusnumeronsa. Tämä takaa tuotteiden jäljitettävyyden ja vahvistaa alkuperäisyyden ensiasennukseen asti. Nord-lock X merkintä päällimmäisessä aluslevyssä varmistaa, että tuote on alkuperäinen Nord-Lock artikkeli.

Katso video:

 

https://www.youtube.com/watch?v=cDlmbMV9ICU