Rototilt R6, R8 pyörittäjä

Rototilt® R8 koneen koko 23-30 tn

23-30 tonnin painoisiin kaivukoneisiin. Suurin ja vahvin Rototilt®. Muiden mallien tavoin varustettu ohjausjärjestelmällä, joka mahdollistaa erittäin vaativan käytön.

Leasing kk-hinta alkaen 635€/kk alv. 0%!

(esimerkkilaskelma: NTP10-NTP10 kiinnityksellä, propo-ohjausjärjestelmällä, 60 kk maksuaika)

Pyydä tarjous koneeseesi!

(Tuote)Osastot: , ,

Tuotekuvaus

Voimakkaat sylinteriratkaisut

Kaksitoimiset kallistussylinterit voidaan lisäksi varustaa kuormanpitoventtiileillä, jotka parantavat kuorman käsittelyn turvallisuutta.

Öljy voitelee parhaiten

Kierukkavaihde toimii parhaiten öljykylvyssä. Öljytäytteinen roottorikotelo tarjoaa parhaan voitelun ja pienimmän kulumisen = erittäin pitkä käyttöikä. Öljy on selvästi parempaa kuin rasva korkeissa ja alhaisissa lämpötiloissa, ja se mahdollistaa paremman ja yksinkertaisemman käsittelyn huollossa.

Vakaus ja voima

Erittäin luja pulttiliitos pitää roottorikotelon ja työlaitekiinnikkeen tiukasti paikallaan.

Pidentynyt käyttöikä

Kestävät tapit, akselit ja holkit tekevät Rototiltistä® kestävämmän ja pitkäikäisemmän kuin muut markkinoiden rototiltit.

Nerokas ohjausjärjestelmä

Voit valita Rototilttiin® ohjausjärjestelmän, joka optimoi kaivukoneesi toiminnan sekä parantaa sen suorituskykyä ja ajo-ominaisuuksia sekä lisää säätömahdollisuuksia. Rototiltti toimii optimaalisesti jopa erittäin vaikeissa käyttöolosuhteissa.

Korkea suorituskyky

Rototilt® toimii suuremmalla järjestelmäpaineella kuin markkinoiden muut merkit. Tämä antaa paremman suorituskyvyn kaikissa toimissa – esimerkiksi tärkeissä kallistus- ja vääntömomenteissa – ja enemmän puristusvoimaa kouraa käytettäessä.

Vankka kierukkavaihde

Suuret laakeripinnat ottavat vastaan kaivuvoimat ja jakavat ne tehokkaasti.

Kätevä kiinnike

Suorakiinnitys mahdollistaa alhaisemmat kokonaiskustannukset, pienemmän painon ja suuremman kaivuvoiman. Suurinta mahdollista joustavuutta ajatellen olemme kehittäneet oman, patentoidun Multi-kiinnikkeen.

Suojattu hydraulimoottori

Erikoismuotoiltu hydraulimoottorin suojus on integroitu valettuun roottorikoteloon, ja se suojaa alhaaltapäin tulevilta iskuilta ja osumilta.

Oikea valu oikeassa paikassa

Valettu roottorikotelo on sekä kestävämpi että kevyempi kuin hitsattu kotelo. Valun paksuus optimoidaan kuormitukseen eri osissa.

Lisääntynyt turvallisuus

Kaikki ratkaisut ja yksityiskohdat ovat testattuja turvallisuuden ja käyttäjäystävällisyyden maksimoimiseksi. Tämä koskee kaikkea koneeseen kuuluvien komponenttien laaduntarkastuksesta ohjausjärjestelmään ja työlaitteiden kytkentään ja lukitukseen.

Hydraulinen pikaliitin

Mahdollistaa hydraulisesti ohjattujen työlaitteiden nopeamman vaihdon. Kumppanuusyhteistyömme ansiosta voimme tarjota työlaitekiinnikkeeseen sisäänrakennettua hydraulista pikaliitintä.

Yksilöllinen testaus

Tilaamasi rototiltti testataan ennen toimitusta. Kaikki toiminnot tarkastetaan ja varmistetaan. Jokainen Rototiltti® punnitaan erikseen ennen toimitusta.

Läpivienti

Sähkön läpivienti (lisävaruste) mahdollistaa Rototilt®-laitteeseen liitetyn työlaitteen venttiilien ohjauksen. Näin voidaan käyttää myös erittäin edistyksellisiä työlaitteita.

Suurvirtausläpiviennin (lisävaruste) avulla voit käyttää työlaitteita, jotka tarvitsevat suurta virtausta, jopa 200 l/min 300 baarin paineella.

Useampia työlaitteita

Rototilt® tarjoaa laajan valikoiman lajittelukouria, yleiskouria ja kouramoduuleja. Kaikki on räätälöity niitä vastaaville Rototilt®-malleille. Sama koskee muita erityissuunniteltuja työlaitteita, kuten yleis- ja erikoiskauhoja, lavahaarukoita ja asfalttileikkureita.

Ohjausjärjestelmä
ICS
ICS ja automaattinen kalibrointi
ICS ja SecureLock™
PropPlus/Prop
P
TLE
TE
Kallistussylinterit
Yksitoimiset
Kaksitoimiset
Kaksitoimiset, joissa kuormanpitoventtiili
Automaattinen kalibrointi
Automaattinen kalibrointi
Läpivienti
Sähkön läpivienti
HFS – suurvirtausläpivienti
ILS-keskusvoitelu
ILS-keskusvoitelu
Pyörä- ja telaohjaus
Pyöräohjaus
Telaohjaus

Tekniset tiedot

Koneen paino 23000 – 30000 kg
Max. vakio kauhantilavuus 1,6 m³
Max. kauhanleveys 2000 mm
Max. murtovoima 200 kN
Max. murtomomentti 330 kNm
Paino (alkaen) 730 kg
Kallistuskulma (2x) 40°
Kääntönopeus (1 kierros) 8 s sijainti 70 l/min
Työpaine 25 MPa
Max. paluuletkunpaine 2 MPa sijainti 90 l/min
Suositeltava hydraulivirtaus max 105 l/min
Voitelukohtien määrä 8
Vääntömomentti 10700 Nm sijainti 25 MPa
Kallistusmomentti 50900 Nm
Kallistusmomentti/ kaksitoimiset sylinterit 64700 Nm