0400 188 354 / 0400 512 618 / Varaosat: 020 734 7440 info@realmachinery.fi

Engcon tiltit

Engcon tiltit

Engcon tiltit

Engcon on maailman johtava kaivukoneisiin tarkoitettujen tehokkaiden kokonaiskonseptien toimittaja. Ratkaisun pohjana ovat rototiltit, lisävarusteet ja työlaitteet. Engcon kehittää tulevaisuuden varusteita kaivukoneisiin innovaatioiden ja osaamisen kautta. Tuotteita on kuvailtu kannattaviksi, turvallisiksi ja ennen kaikkea ne lisäävät tehokkuuttasi.

Rototiltti on kaivukoneen ”rannenivel”. Sen avulla kauhaa voi kallistaa ja pyörittää. Joustavuus ja tehokkuus tulevat kaupan päälle. Rototiltin ansiosta kauha voi pyöriä rajoituksetta akselinsa ympäri – rajatonta joustavuutta. Rototiltin ansiosta kauha voi kallistua 45 astetta – maksimaalista tehokkuutta.

Maailman johtava yhteistyökumppani tuo lisää turvallisuutta ja tuottavuutta

Kaikki alkoi engconin rototiltistä vuonna 1990. Se oli ainutlaatuinen tuote, jota on vuosien mittaan kehitetty edelleen. Nykyään engconilla on tarjolla täydellinen tuotevalikoima kaikkiin koneisiin, 1,5 tonnista 32 tonniin. Eikä siinä vielä kaikki. Tiedämme, että asiakkaillamme on tiukat turvallisuus- ja laatuvaatimukset. Siksi kuuntelemme heitä tarkasti ja kehitämme sen pohjalta sekä rototilttejämme, työlaitteitamme että lisävarusteitamme. Pyrimme aina saamaan aikaan kokonaisuuden, joka auttaa asiakkaitamme hyödyntämään koneitaan mahdollisimman tehokkaasti. Siksi autamme asennuksessa ja huollossa ja pidämme varastossa kaikkia tarvittavia varaosia. Meillä on jälleenmyyjiä ja huoltopisteitä kaikkialla maailmassa.
Täydellinen kokonaisuus, joka parantaa asiakkaan tuottavuutta.

Yksi osa konseptiamme on ainutlaatuinen valikoima rototilttien lisävarusteita. Työlaite muodostaa tuottavan järjestelmän, joka antaa kaivukoneelle aivan uusia käyttömahdollisuuksia. Täydellinen työlaitejärjestelmä engconilta.

Valinnan vapaus

engconin kokonaiskonsepti tekee kaivukoneestasi entistä tehokkaamman. Toimitamme turvallisia tuotteita, joiden avulla kaivukone on kannattava ja joustava osa toimintaasi. Kaiken perustana on innovatiivinen rototiltti – kaivukoneen ”rannenivel”. Se on joustava työlaite, joka antaa kaivukoneelle täysin uusia mahdollisuuksia. Rototiltti voidaan varustaa kaikilla mahdollisilla lisävarusteilla ja työlaitteilla toimintasi optimoimiseksi joko heti ostettaessa tai jälkiasennuksena. Kokonaisratkaisuamme täydentää lisäksi laaja erikoistuneiden huoltokumppanien ja jälleenmyyjien verkosto. Näin engcon on mukanasi koko matkan.

Näytetään kaikki 8 tulosta