0400 188 354 / 0400 512 618 / Varaosat: 020 734 7440 info@realmachinery.fi

Mittalaitteet

Mittalaitteet

Mittalaitteet – Valikoimastamme löytyy Leica Geosystems -tuotteet. Mittaus- ja tutkimusmaailmaa jo lähes 200 vuoden ajan mullistanut Leica Geosystems on mittaus- ja tietotekniikka-alojen johtava yritys. Leica luo kattavia ratkaisuja ammattilaisille kaikkialla planeetallamme. Monien eri alojen, kuten maanmittauksen, tekniikan, rakentamisen ja raskaan teollisuuden, turvallisuuden sekä voiman ja tehtaiden ammattilaiset luottavat innovatiivisista tuotteista ja ratkaisujen kehittämisestä tunnettuun Leica Geosystemsiin kaikissa paikkatietotarpeissa. Tarkoilla ja täsmällisillä kojeilla, pitkälle kehitetyillä ohjelmilla ja luotettavilla palveluilla Leica Geosystems tuo joka päivä lisäarvoa maailmamme tulevaisuuden parissa työskenteleville.

Leica Geosystems on osa Hexagon-konsernia, johtava maailmanlaajuinen tietotekniikan ratkaisujen tarjoaja, jonka päämääränä on lisätä tuottavuutta ja laatua geospatiaalisessa ja teollisessa ympäristössä.

Meiltä on saatavana muun muassa Rugby pyörivät laserit, rakennuslaserit, kaadelaserit, laseretäisyysmittarit, kaapelinhakulaitteet sekä niihin tarvittavat lisäosat.

Näytetään kaikki 24 tulosta