0400 188 354 / 0400 512 618 / Varaosat: 020 734 7440 info@realparts.fi

Rototilt tiltit

Rototilt tiltit

Rototilt tiltit muuttaa kaikenlaiset kaivukoneet käteviksi monitoimikoneiksi. Uudet Rototilt®-mallit perustuvat hyväksi havaittuun peruskonseptiin, joka on tehnyt tästä rototiltistä maailman suosituimman – ja tehokkaimman. Esittelemme nyt myös täysin uuden tavan ostaa rototilttejä: valitse toiminnot ja lisävarusteet, niin rakennamme juuri sinun tarpeisiisi ja koneeseesi parhaiten soveltuvan Rototilt®-laitteen.

Rototilt on johtava kaivukoneisiin ja kaivurikuormaajiin tarkoitettujen rototilttijärjestelmien valmistaja. Yritys esittelee laajan Rototilt®-laitteeseen perustuvan ratkaisun – rototiltin, johon asiakas voi ainutlaatuisen moduulipohjaisen teknisen alustan ansiosta itse valita ohjausjärjestelmän, toiminnot ja työlaitteet.

Rototilt® parantaa kaivukoneesi tehokkuutta. Työ sujuu nopeammin ja turvallisemmin. Parantunut kokonaistaloudellisuus on heti havaittavissa oleva etu.

Rototilt® on laadukas ja luotettava. Lisäksi se kuluttaa vain vähän energiaa. Tuotteiden eduista voidaan mainita mm. käyttöiän ja taloudellisuuden optimoiva öljytäytteinen roottorikotelo, markkinoiden keveimmän rakenteen aikaansaama pieni polttoaineenkulutus ja optimoidun hydrauliikan myötä vähäiset tehohäviöt.

Joukon uusia uraauurtavia tekniikka- ja turvallisuusratkaisuja sisältävä Rototilt® on täydellinen valinta oman räätälöidyn rototiltin lähtökohdaksi. Maailman varmin työlaitelukitus. Maailman edistyksellisin ohjausjärjestelmä (tai halutessasi maailman paras proportionaaliohjausjärjestelmä tai jokin muu kehittämistämme erikoisjärjestelmistä). Tehokas suurvirtausläpivienti. Nerokas keskusvoitelujärjestelmä ja niin edelleen. Valitse itse.

Näytetään kaikki 8 tulosta

 • Rototilt® R1 rototiltti, koneen koko 1,5-3,5 tonnia

  Rototilt® R1 rototiltti, koneen koko 1,5-3,5 tonnia

 • Rototilt® R2 rototiltti, koneen koko 3-6 tonnia

  Rototilt® R2 rototiltti, koneen koko 3-6 tonnia

 • Rototilt® R3 rototiltti, koneen koko 6-12 tonnia

  Rototilt® R3 rototiltti, koneen koko 6-12 tonnia

 • Rototilt® R4 rototiltti, koneen koko 10-16 tonnia

  Rototilt® R4 rototiltti, koneen koko 10-16 tonnia

 • Rototilt® R5 rototiltti, koneen koko 14-19 tonnia

  Rototilt® R5 rototiltti, koneen koko 14-19 tonnia

 • Rototilt® R6 rototiltti, koneen koko 15-24 tonnia

  Rototilt® R6 rototiltti, koneen koko 15-24 tonnia

 • Rototilt® R8 rototiltti, koneen koko 23-30 tonnia

  Rototilt® R8 rototiltti, koneen koko 23-30 tonnia

 • Rototilt® R9 rototiltti, koneen koko 30-40 tonnia

  Rototilt® R9 rototiltti, koneen koko 30-40 tonnia