0400 188 354 / 0400 512 618 / Varaosat: 020 734 7440 info@realmachinery.fi

Steelwrist tiltit

Steelwrist tiltit

Steelwrist tiltit

Steelwrist on nopeasti kasvava rototilttien ja pikakiinnikkeiden valmistaja. Valikoimastamme löydät monipuoliset rototiltit erikokoisille kaivukoneille.

Steelwrist tarjoaa kattavan tuotevalikoiman moderneihin kaivukoneisiin. Kaikissa S-liittimissä on turvalukitus. Rototilteissämme on matala rakennekorkeus, suuri kallistuskulma ja edullinen paino/kestävyyssuhde kiitos teräsvalurakenteen.

Kolmen perusarvoamme yhdessä laatu- ja ympäristöarvojen kanssa näkyy yhteistyössämme asiakkaiden, jälleenmyyjien, alihankkijoiden ja työntekijöiden kanssa. Kuuntelemme koko ajan mitä asiakkaamme toivovat. Päivittäisessä työssä se tarkoittaa sitä, että kuuntelemme asiakkaitamme, toimittajiamme ja henkilökuntaamme. Jotta pytymme kehittämään tuotteitamme toimintatapojamme ja henkilökuntaamme tarvitsemme toisiamme. Mikäli jonkun asian pystyy tekemään yksinkertaisemmin, niin pyrimme tekemään niin. Pyrimme nopeisiin toimitusaikoihin niin vastauksissa kyselyihin, varaosa- ja laitetoimituksissa. Varaosatoiminnoista vastaa Rastar Oy joka on tunnettu nopeista toimituksista. Tekniseen tukeen on panostettu runsaasri Suomen markkinoilla.

Näytetään kaikki 8 tulosta