0400 188 354 / 0400 512 618 / Varaosat: 020 734 7440 info@realmachinery.fi

Varaosat

Varaosat

Varaosat – RealParts sijaitsee samassa rakennuksessa Lempäälän RealMachineryn kanssa, joka on täyden palvelun konetalo. RealMachineryn kattavat ja laadukkaat varaosa-ja lisälaitepalvelut löydät Keravan, Lempäälän ja Oulun toimipisteiltämme. Kauttamme saat viralliset osat ja lisälaitteet Doosan–, Ammann-, Mecalac-, Palfinger-, Haulotte-, Grove- sekä Potain-koneisiin. Virallisilla ja aidoilla osilla koneesi kunto on varmistettu ja vähennät yllätyksien todennäköisyyttä. Viralliset osat saat myös jälleenmyyjiemme sekä sopimushuoltojemme kautta.

Asiantunteva, motivoitunut ja palvelualtis henkilökuntamme palvelee teitä joustavasti ja ripeästi, varmistaen, että tarvittavat varaosat ovat perillä mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti valtakunnallisesti. Asiakas on kaiken toimintamme keskiössä, pyrkiessämme konealan asiakaslähtöisimpään toimintaan ja tarpeesi täyttäminen onkin tärkein tavoitteemme.

Varaosien Suomen keskusvarastomme sijaitsee Keravan toimipisteellämme ja päämiehemme toimittavat tuotteita sinne päivittäin. Keravalta toimitamme osat tarvittaessa myös suoraan asiakkaillemme säästäen näin aikaa sekä vähentäen koneen kallista seisonta-aikaa.

Voit tutustua ja hankkia varaosat myös suoraan verkosta! Verkkokauppamme palvelee 24/7 ja toimittaa paketit nopeasti ja kustannustehokkaasti haluttuun sijaintiin. Päivitämme verkkokauppaan jatkuvasti uusia varaosia, joten verkkokauppaa kannattaa seurata. Voit ottaa suoraan yhteyttä myös varaosiimme P. 020 734 7444.

Näytetään kaikki 30 tulosta