0400 188 354 / 0400 512 618 / Varaosat: 020 734 7440 info@realparts.fi

DYNASET HG3,5S HYDRAULIGENERAATTORI 3,5KVA – 230V

Tuotetunnus (SKU): RM219110019 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

DYNASET HG3,5S HYDRAULIGENERAATTORI 3,5KVA – 230V

DYNASET HG3,5S HYDRAULIGENERAATTORI 3,5KVA – 230V

– HG3,5S-E230SE23-21-VF, standardi malli, suojausluokka IP 23
TUOTTO
– Ulosottoteho 3,5 kVA
– Tehokerroin / teho 1,0 cos φ / 3,5 kW
– Jännite 230 V (1 vaihe)
– Nimellisvirta 15,2 A (1 vaihe)
– Pistokkeet 2 (1 vaihe)
HYDRAULIIKAN VAATIMUKSET
– Virtaus 23 l/min
– Paine max. 210 bar
MITAT
– Pituus 435 mm
– Leveys 212 mm
– Korkeus 229 mm
– Paino 26 kg

TYÖKONEET JA ASENNUS
Maailman paras teho-koko-suhde takaa helpon asennuksen liikkuviin työkoneisiin, kuten kaivinkoneisiin, kuorma-autoihin, nostolavoihin ja huoltoautoihin. Hydrauligeneraattori voidaan asentaa mihin tahansa liikkuvan työkoneen hydraulijärjestelmään, ja kompaktin kokonsa ja keveytensä ansiosta se on helppo sijoittaa minne tahansa työkoneessa. HG voidaan asettaa myös ahtaaseen tilaan, koska siinä ei ole tilaa vievää polttoainesäiliötä eikä pakokaasuja ja lämpöä tuottavaa pakoputkea.

KUINKA DYNASET HG HYDRAULIGENERAATTORI TOIMII?
HG Hydrauligeneraattori tuottaa korkealaatuista sähköä työkoneen hydrauliikan voimalla. Tuotto alkaa heti, kun hydrauliöljyvirtaus avataan. Hydraulipumppu syöttää hydrauliöljyvirtauksen HG:n hydraulimoottoriin, joka on integroituna generaattoriin. Generaattori muuntaa hydrauliöljyvirtauksen sähköksi. HG pystyy käsittelemään vaihtelevaa hydrauliöljyvirtausta korkealaatuisen sähkön jatkuvan tuoton takaamiseksi.

TUOTTAVUUS
Työkoneen tuottavuus ja nettoarvo kasvaa varustelemalla sen HG Hydrauligeneraattorilla. HG on kompakti, reilusti aggregaattia pienempi generaattori. HG on aina mukana ja käyttövalmiina, eikä työkohteisiin tarvitse kuljettaa suuria erillisiä generaattoreita. Hydrauligeneraattori lisää liikkuvan työkoneen käyttöastetta ja vähentää työkohteessa tarvittavien erillisten laitteiden määrää.

CLEANTECH
Kaikki DYNASET HG Hydrauligeneraattorit ovat ympäristöystävällisiä. Hydrauligeneraattori toimii työkoneen hydrauliikan voimalla, perinteisissä generaattoreissa yleisesti käytetyn dieselmoottorin sijaan. Hydrauligeneraattori ei tarvitse polttoainetta eikä tuota pakokaasuja. Dynasetin puhtaan teknologian ansiosta työkohteessa on vähemmän päästöjä ja luonnonvaroja kuluttavia laitteita. Työkoneeseen integroitu hydrauligeneraattori on huoltovapaa eikä tarvitse erillistä kuljetusta työmaalle.

Perusmalleihin on integroituna uusi Silent-hydraulimoottori, joka parantaa generaattoria useilla eri tavoilla. Äänenpainetaso on merkittävästi alhaisempi. Vielä tärkeämpiä tekijöitä ovat parannettu äänirakenne ja taajuustaso, joiden ansiosta laite tuntuu äänettömältä. Dynasetin uudet hiljaiset hydraulimoottorit on suunniteltu tuottamaan ääntä, jonka rakenne ja taajuus ovat korvalle hienovaraisempia. Siksi moottorin ääni kuulostaa erittäin hiljaiselta. Paremmat ääniominaisuudet parantavat huomattavasti työympäristöä ja -ergonomiaa.

Hiljaiset hydraulimoottorit on suunniteltu tehokkaammiksi ja kestävimmiksi. Dynasetin uusissa moottoreissa on vähemmän mekaanista kitkaa, minkä ansiosta ne ovat tehokkaampia ja kestävät pidempään. Hydraulimoottorin käyttölämpötila on alhainen ja uusi akselin tiiviste kestää korkeampia paineita.

Dynaset-tuotevideot:

Lisätiedot

Paino 26 kg
Mitat 43.5 × 21.2 × 22.9 cm