0400 188 354 / 0400 512 618 / Varaosat: 020 734 7440 info@realparts.fi

Hydraulinen magneettigeneraattori (kombimagneettivarustuksella) Dynaset CMG Pro 15kW

Leasing kk-hinta alkaen 617€/kk alv. 0%

(esimerkkilaskelma: 12 kk maksuaika)

Vaatii rahoituspäätöksen

Kuvaus

Hydraulinen magneettigeneraattori muuntaa työkoneen hydraulivoiman tehokkaasti magneetin käyttövoimaksi.

Hydraulista nostovoimaa
Hydraulinen Dynaset-magneettigeneraattori muuntaa työkoneen hydraulivoiman tekkaasti magneetin käyttövoimaksi.

Tehoa aina, luotettavasti
Hydraulisella magneettigeneraattorilla varustettu työkone on aina valmiina kaikenlaiseen materiaalikäsittelyyn millä tahansa soveltuvalla magneetilla. Hydraulinen magneettigeneraattori käynistyy hydrauliikan varmuudella eikä vaadi erillistä erillistä polttoainetta.

Nopea, kestävä ja turvallinen
Nopea automaattinen vastamagnetointi takaa ripeän ja täsmällisen raudankäsittelyn. Laitteen tärinätön käynti ja automaattinen pyörintänopeudensäädin turvaavat pitkän ja turvallisen käyttöiän.

Sähkö myös ulkoisille laitteille
Magneettigeneraattoriin voidaan liitää AC-varustus, jolloin siitä saa käyttövoimaa sähkötyökaluille ja toimilaitteille. Laitteen tuottaman sähkön kVA-yksikköhinta on edullinen.

Kompakti
Kompakti hydraulinen magneettigeneraattori on suunniteltu erityisesti liikkuvan kalustoon soveltuvaksi. Magneettigeneraattori on kytkettävissä turvallisesti kaikkiin hydraulijärjestelmiin. Hydraulivoiman tehokkaasti sähköksi muuntava magneettigeneraattori on metallinkäsittelymagneetin täydellinen voimanlähde. Magneettigeneraattorin ominaisuuksiin kuuluvat helppokäyttöinen ja nopea vastamagnetointi. Magneettigeneraattoriin voidaan asentaa AC-varustus, jolloin siitä saadaan laadukasta sähköä työkaluille ja toimilaitteille. Näin työkoneen käyttömahdollisuudet laajevat edelleen.

Lisätiedot

Paino 145 kg
Mitat 51.2 × 82.0 × 41.5 cm