0400 188 354 / 0400 512 618 / Varaosat: 020 734 7440 info@realparts.fi

Hydraulinen suuntaava täry Dynaset HVD70/35-100

Leasing kk-hinta alkaen 369€/kk alv. 0%

(esimerkkilaskelma: 12 kk maksuaika)

Vaatii rahoituspäätöksen

Tuotetunnus (SKU): HVD70-35-100 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Hydraulinen suuntaava täry Dynaset HVD70/35-100

Hydraulinen suuntaava täry Dynaset HVD70/35-100

DYNASET HVD Suuntaava hydraulitäry muuntaa liikkuvan työkoneen hydraulivoiman suunnatatuksi tärinäksi tehostamaan säiliön tyhjennystä, kauhan tyhjennystä, ajoneuvon lavan tyhjennystä ja materiaalivirtojen ohjaukseen. Se asennetaan suoraan tärinää tarvitsevaan kohteeseen, kuten kauhaan, säiliöön, lavaan tai linjastoon. HVD tuottaa taajudeltaan 35-55 Hz:n ja voimakkuudeltaan 18-70 kN suunnattua tärinää mallista riippuen. Patentoitu mäntärakenne maksimoi tärinän voimakkuuden pituussuunnassa ja vähentää sitä sivuttaissuunnassa. Tämä tekee yksiköstä tehokkaamman ja kestävämmän. Suuntava täry on erittäin tehokas laite tarttuvan mudan ym. materiaalin irroittamiseen erilaisista työkoneiden kauhoista, lakaisukoneiden säiliöistä ja kuorma-autojen lavoista. Tehokkaammat HVD-mallit soveltuvat jopa tehonlähteeksi tärylätkille maantiivistykseen.

TYÖKONEET JA ASENNUS

Maailman paras teho-koko-suhde takaa helpon asennuksen liikkuviin työkoneisiin, kuten kuormaajiin, keräävän harjalaitteisiin ja kuorma-autoihin. HVD voidaan asentaa mihin tahansa hydraulijärjestelmään; asennus voidaan suorittaa työlaitelinjaan tai sellaisen puuttuessa voidaan luoda uusi hydraulilinja prioriteettiventtiiliä käyttämällä. Kompaktin kokonsa ja kevyen painonsa ansiosta se on helppo sijoittaa mihin tahansa hydrauliseen työlaitteeseen, kuten kauhaan, säiliöön tai lavaan. Kiinnityksen ohella, se on ainoastaan liitettävä työkoneen hydrauliikkaan.

KUINKA DYNASET HVD SUUNTAAVA HYDRAULITÄRY TOIMII?

HVD Suuntaava hydraulitäry tuottaa hydrauliikan voimalla suunnattua tärinää tehostamaan kauhojen tyhjennystä, säiliöiden tyhjennystä, lavojen tyhjennystä ja materiaalivirtojen hallintaan. HVD:n patentoitu rakenne muuntaa hydrauliöljyvirtauksen tärinäksi, joka suuntautuu suoraan kohteeseen, esimerkiksi kauhaan, säiliöön tai lavaan. Suuntaava hydraulitäry on toisin sanottuna massatäry, joka patentoidun sylinterirakenteen ansiosta tuottaa voimakkaan tärinän ainoastaan kiinnityspinnan suuntaan. Eli voimakas tärinä kohdistuu esimerkiksi vain kauhaan, johon täry on kiinnitetty.

TUOTTAVUUS

HVD Suuntaava täry on kompakti, helppo asentaa ja käyttää. HVD lisää liikkuvan työkoneen työtehoa. Se tehostaa mudan, saven, lumen ym. irrotusta työkoneiden kauhoista, säiliöistä ja lavoista. Tämä nopeuttaa työskentelyä säästäen aikaa ja resursseja.

CLEANTECH

DYNASET HVD Suuntaava hydraulitäry on ympäristöystävällinen. HVD mahdollistaa esim. maantiivistyksen työkoneen hydrauliikan voimalla, jolloin erillistä tärylätkää ei tarvitse käyttää ja erikseen kuljettaa työkohteeseen. Dynasetin puhtaan teknologian ansiosta työkohteessa on vähemmän päästöjä ja luonnonvaroja kuluttavia laitteita.

Katso videot: https://www.youtube.com/watch?list=PLkD7xsd8u0I63WnQlcjb6e0umUAzM2hlD&v=OsG30Pzema8

Lisätiedot

Paino 40 kg
Mitat 27.3 × 13.5 × 18.5 cm