0400 188 354 / 0400 512 618 / Varaosat: 020 734 7440 info@realparts.fi

Jäteastioiden pesulaite Dynaset JPL-200-ST15-LK

Leasing kk-hinta alkaen 220€/kk alv. 0%

(esimerkkilaskelma: 12 kk maksuaika)

Vaatii rahoituspäätöksen

Tuotetunnus (SKU): JPL-200-ST15-LK Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Jäteastioiden pesulaite Dynaset JPL-200-ST15-LK

Jäteastioiden pesulaite Dynaset JPL-200-ST15-LK

Varusteet: pääkomponentit, HPW-pumppu, avainkomponentit, suuttimet, pistooli (ei vesisäiliötä ja asennusta)
Jätepakkariin käsipesuri, HPW200, kela ja pistooli

Korkeapainepesurobotilla voidaan normaalin jätteiden tyhjennyksen yhteydessä suorittaa myös jäteastioiden pesu.

Peseminen on jätehuollon asetuksiin perustuva velvollisuus. Dynaset pesurobotti tekee siistiä jälkeä kerrasta, ilman lisähenkilökuntaa tai erillistä pesuajoneuvoa. Varmaa lisätuottoa jokaisellle jäteautoyrittäjälle.

Tehokkaat pyörivät suuttimet puhdistavat astiat läpikotaisin korkeapainevedella. Lisäksi vesi voidaan kierrättää, jolloin likavettä ei leviä ympäristöön ja veden tankkausta välillä ei tarvita.

Dynaset Oy:n jäteastian korkeapainepesujärjestelmän ansiosta jäteauton käyttöaste saadaan maksimiin – samalla säästäen ympäristöä, aikaa ja rahaa.

Pesujärjestelmällä varustettua jäteautoa voidaan käyttää aiempaa tehokkaammin ja astiat myös voidaan pestä huomattavasti aiempaa useammin ilman merkittävää kulujen nousua. Sen avulla yksi auto ja yksi kuljettaja voi tehdä sekä tyhjennyksen että pesun automaattisesti. Tämän ansiosta asiakkaille on mahdollista tarjota yksilöllistä ja joustavaa palvelua kohtuullisella hinnalla.

Jäteautoon integroitava Dynaset- jäteastian pesujärjestelmä sisältää kaksi hydraulisesti pyörivää suutinta, jotka tunkeutuvat pestessä jäteastiaan. Kansien pesua varten järjestelmässä on kääntyvät suutinputket ja käsikäyttöinen pesupistooli pesun viimeistelyyn. Parhaan mahdollisen pesutuloksen takaamiseksi järjestelmään kuuluu myös vedenkuumennin.

Pienen perussäiliön sisäosan puhdistaminen kestää muutamia sekunteja, järjestelmän asetuksista riippuen. Pesuvesi on mahdollista kierrättää.

Pesujärjestelmä perustuu patentoituun, kompaktiin ja kestävään Dynaset-korkeapaine-vesipumppuun. Sen tuottama 180 barin vesipaine tehokkaisiin suuttimiin yhdistettynä pitää vedenkulutuksen maltillisena hyvästä pesujäljestä tinkimättä. Järjestelmän 2 m³ vetoinen puhdasvesisäiliö riittää ilman kierrätystäkin noin 220 jäteastian pesuun.

Järjestelmää käytetään helppokäyttöisestä ja käytännöllisesti sijoitetusta ohjauspaneelista. Auton hytissä olevalla kosketusnäyttökäyttöisellä käyttöliittymällä hallinnoidaan järjestelmän asetuksia.

Peruskoneet:
Jätepakkurit ja -keräysautot

Käyttö:
Jäteastioiden pesu joko manuaalisesti, puoli- tai täysautomaattisesti

Edut:
Tehokas ja tuottava jäteastiapesulaite palvelemaan jätteenkeräystoimijaa lakisääteisten jäteastiapesujen teossa ja täydellisemmässä palvelussa.

Katso videot: