0400 188 354 / 0400 512 618 / Varaosat: 020 734 7440 info@realparts.fi

Nostomagneetti Dynaset MAG 700UL / 3,0kW

Leasing kk-hinta alkaen 392€/kk alv. 0%

(esimerkkilaskelma: 12 kk maksuaika)

Vaatii rahoituspäätöksen

Tuotetunnus (SKU): HMG3-MAG700UL-3,0kW Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Yksinkertaisella lisälaitteella magneettinostimeksi.

Hydrauliikasta magneettista kierrätysvoimaa
DYNASET hydraulimagneetilla erottelee helposti kaikesta romusta ja purkujätteestä arvokkaat teräkset kierrätykseen ja jäljelle jää energiaksi sekä täytemaaksi sopiva jae.

Vahvaan teräsrunkoon rakennettu integroitu magneettiratkaisu. Nopea kytkeminen kaivinkoneen, materiaalinkäsittelylaitteen tai kuorma-auton nostiment lisälaitehydrauliikkaan puomin päässä ja magneettinostin on valmis. Kierrätystyöt, purkutyömaat tai putkien asennustyössä hyötyy integroidusta magneetista. Magneetti on varustettu nostoketjuin, pikakiinnityslevyllä tai kouratartuntasienellä. Lisälaite muuttaa minkä tahansa nostimen magneettiseksi materiaalin käsittelijäksi.

Nopea, kestävä ja helppo
Nopea vastamegnetointi irrottaa kuorman nopeasti, mikä takaa nopean ja tarkan käsittelyn. Värinätön ja varma toiminta koneen kaikilla käyntialueilla takaa turvallisen ja pitkän käyttöiän.

Joustava ratkaisu
Hydraulimagneetti toimii kaikissa työkoneissa, joissa on lisälaitehydraulilinja. Useimmat työkoneet, kaivinkoneet ja nostimet sisältävät sen, joten laite sopii myös vuokrakäyttöön tai useilla koneilla operoivalle urakoitsijalle. Kompakti koko tekee laitteen helpoksi kuljettaa ja ottaa käyttöön. Hydraulimagneetti lisälaiteena monipuolistaa yrityksen kuormankäsittelykykyä.

Täydellinen nostomagneetti, joka toimii joka koneen hydrauliikalla:
Peruskoneet:
Materiaali- ja romun kuormaajat, kaivinkoneet, nosturit, kuorma-autot, purkutyökoneet, kuormaajat jne.

Käyttö:
Romumetallin kuormaus, kierrätys, erottelu, siivous ja käsittely, valut, raudat, leikkeet, lastut, kuona jne.

Edut:
Toimii laajalla moottorin kierrosalueella, pieni öljyvirtaustarve. Automaattinen jännitteensäätö. Helppo painonappiohjaus koneen ohjaussauvaan. Nopea automaattinen vastamagnetisointi lajittelutoiminnalla. Helppo kiinnitys ketjuilla, pikakiinnityslevyllä tai kouratatilla.

Katso videot:Lisätiedot

Paino 290 kg