0400 188 354 / 0400 512 618 / Varaosat: 020 734 7440 info@realparts.fi

Putkenpesulaite Dynaset PPL-200-M (letku 3/8″ 50m)

Leasing kk-hinta alkaen 323€/kk alv. 0%

(esimerkkilaskelma: 12 kk maksuaika)

Vaatii rahoituspäätöksen

Kuvaus

Täydellinen putkenpesulaite, johon sisältyy: HPW-pumppu, hydraulinen letkukela, hydrauliohjaus (manuaalinen tai sähköinen), pyörivä liitin, korkeapaineletku ja putkenpesusuutin.
Letku 3/8″ 50m

Hydraulinen letkukela on tarkoitettu letkun kätevään työnaikaiseen varastointiin sekä nopeaan ja turvalliseen korkeapaineletkun käsittelyyn.

Yhdessä Dynaset Oy:n hydraulisen korkeapainepumpun kanssa se on olennainen osa ammattitason putkistonpesulaitteistoa.

Tyypillisiä putkistonpesulaitteiston käyttökohteita ovat tukkeutuneiden putkien ja viemärien avaaminen suihkusuuttimien avulla, putkien ja viemärien sulatus sekä korkeapainepesu pesupistoolilla.

Letkun uloskelaus on vaivatonta, koska kela pyörii vapaasti letkua vedettäessä tai syötettäessä putkeen. Kela voidaan lukita hydraulisesti mihin tahansa asentoon. Letkukelaa ohjataan manuaalisella tai solenoidiohjausventtiilillä, jossa on asennot lukitukselle, kelaukselle ja vapaalle pyörinnälle.

Hydraulisen letkukelan toimintakuntoon saattaminen on helppoa: se kytketään virtauksenrajoittimella varustetun hydraulisen korkeapainepumpun hydrauliikkapiiriin.
Letkukelan pyörintänopeutta säädetään kelan moottoria pyörittävää hydraulivirtausta muuttamalla.

Kelausvoima on esisäädetty 800 N:iin, joka vastaa 50 barin painetta. Asetusta vaihdetaan paineensäätöventtiilin avulla.
Dynaset tarjoaa myös laajan valikoiman erilaisia suuttimia putkenpesuun, -sulatukseen ja muihin tarkoituksiin. Suutin liikkuu putkessa taaksepäin suuntautuvien vesisuihkujen avulla eteenpäin ja pesten vaivattomasti putkea jopa 100 metrin matkalta.

Katso videot:

Lisätiedot

Paino 69 kg
Mitat 65 × 36 × 65 cm