0400 188 354 / 0400 512 618 / Varaosat: 020 734 7440 info@realparts.fi

RF-SYSTEM RUOPPAUSKAUHA S40 1500MM 300L 150KG

Tuotetunnus (SKU): RM21109001 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

RF-SYSTEM RUOPPAUSKAUHA S40 1500MM 300L 150KG

RF-SYSTEM RUOPPAUSKAUHA S40 1500MM 300L 150KG

– Koneen suurin sallittu paino 6,0 tonnia
– Kiinnike S40
– Tilavuus 300 L
– Leveys 1500 mm
– Paino 150 kg

RF-Systemin ruoppauskauha tekee ruoppauksesta, ojien puhdistuksesta ja ruokojen leikkuusta helppoa. Kauha sisältää ns. tyhjennysaukot, joista ylimääräinen vesi valuu pois. Ruoppauskauha sopii ruokojen leikkuuseen, ojien puhdistukseen ja vesistötöihin. Tilauksesta ruoppauskauha voidaan valmistaa kallistuksen ja vaakasuuntaisen kaksoismännän kanssa. Mäntien tilalle voidaan asentaa myös rotaattori herkempää työtä varten. Lisävarusteena saatavana myös leikkuuyksikkö. RF-Systemin ruoppauskauhat on kehitetty vaativaan käyttöön.

www.rf-system.se
https://www.rf-system.se/en/product/clearing-bucket/

Kaikki RF-kauhat on suunniteltu ja valmistettu huolella Ruotsissa
RF-Systemin kauhat valmistetaan ja niitä parannetaan jatkuvasti lukuisten kokeneiden aliurakoitsijoiden neuvojen mukaan, mutta ottaen huomioon myös uuden sukupolven tuoreet ajatukset. Kulmat, levyn paksuus ja teräslaatu on valittu soveltumaan kauhan käyttötarkoitukseen. Ne on myös sopeutettu niitä käyttävien kaivinkoneiden tehoon.

Kauhat on optimoitu maksimaalista käyttöikää varten alhaisimmalla painolla polttoaineen käytön ja ympäristövaikutusten minimoimiseksi. Kauhat on valmistettu joustavasta sitkeästä teräksestä, mikä takaa maksimaalisen läpimenotehon maaainekseen ja tyhjennysnopeuden.

Kaikki RF:n kauhat voidaan valmistaa asiakkaan tarpeiden mukaan leveyden, pohjan pituuden tai tilavuuden suhteen. Kauhat ovat saatavilla myös raskaan käytön versioina (Heavy Duty, HD). Kauhavalikoimaa pyritään kehittämään jatkuvasti. Kokeile rohkeasti erikoiskauhaa, joka voi lisätä työn tehokkuutta merkittävästi. Kauhoihin on saatavana myös vara- ja kulumisosia. RF-System yksilöi kaikki tuotteet omilla sarjanumeroillaan, jotta pystytään varmistamaan, miltä yksittäisen tuotantolinjan tuotteet näyttävät.

Tuotteiden valmistuksessa käytetään ainoastaan korkealaatuisinta terästä. Kauhan eri osat on valmistettu eri terästyypeistä. Kovalla kulutuksella olevat kauhan osat ovat kovuuksiltaan muuta kauhaa vahvempaa terästä, jotta voidaan varmistua kauhan kestävyys ajan kuluessa.

Ruoppauskauhan tuotevideo:

Lisätiedot

Paino 150 kg