0400 188 354 / 0400 512 618 / Varaosat: 020 734 7440 info@realparts.fi

Rototilt® R4 rototiltti, koneen koko 10-16 tonnia

Pyydä tarjous koneeseesi!

Tuotetunnus (SKU): ROTO-R4 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Rototilt® R4 rototiltti, koneen koko 10-16 tonnia

Rototilt® R4 rototiltti, koneen koko 10-16 tonnia

– Koneen paino, max 10000 – 16000 kg
– Max. kauhanleveys 1600 mm
– Max. murtovoima 125 kN
– Max. murtomomentti 163 kNm
– Paino (alkaen) 315 kg
– Kallistuskulma (2x) 40°
– Kääntönopeus (1 kierros) 7,0 s sijainti 60 l/min
– Työpaine 25 MPa
– Max. paluuletkunpaine 2,0 MPa sijainti 70 l/min
– Suositeltava hydraulivirtaus max 80 l/min
– Voitelukohtien määrä 8
– Vääntömomentti 8200 Nm sijainti 25 MPa
– Kallistusmomentti 26500 Nm
– Kallistusmomentti/ kaksitoimiset sylinterit 40500 Nm

R4 on tekniikaltaan johtava rototiltti 10-16 tonnin kaivukoneisiin, ja rakennettu kestämään siihen kohdistuvat rasitukset, joihin se on alttiina. Päivitetyn mallin päädyssä on uusi kiertoanturi, joka mahdollistaa tarkemman asemoinnin.

Päivitetyssä R4-mallissa on lisäksi kaikki Rototiltin muut ainutlaatuiset edut:
– Öljyllä täytetty, täysvalettu kiertäjän runko mahdollistaa parhaan voitelun ja minimoi kulumisen = erittäin pitkä käyttöikä.
– Rototiltin ohjausjärjestelmä (ICS) tehostaa rototilttiä älykkäillä toiminnoilla ja helppokäyttöisyydellä, mikä mahdollistaa sekä tuottavuutta parantavan automaation (RPS), että markkinoiden johtavan turvallisuuden (SecureLock) yhdessä ja samassa järjestelmässä.
– Helpompi huolto ja pidempi käyttöikä integroidun kantolevyn, parannetun keskusvoitelun (ILS) ja uudentyyppisen hydrauliliittimen ansiosta.

– Oikea materiaalipaksuus oikeassa paikassa
Valettu roottorikotelo on sekä lujempi että kevyempi kuin hitsatut vaihtoehdot. Valun paksuus optimoidaan eri osien kuormituksen mukaisesti.
– Voimakas kierukkavaihde
Suuret laakeripinnat ottavat vastaan kaivuuvoiman ja jakavat sen tehokkaasti.
– Suojattu hydraulimoottori
– Älykäs kiinnikkeen runko
Suora kiinnikkeen runko alentaa kokonaiskustannuksia, vähentää painoa ja lisää kaivuuvoimaa. Joustavuuden maksimoimiseksi on kehitetty patentoitu monitoimikiinnike.
– Voimakkaat sylinteriratkaisut kuorman pitoon
Kaikissa sylintereissä on vakiona kuormanpitotoiminto, mikä lisää työpaikan turvallisuutta. Kuorma pysyy turvallisesti paikallaan vaikkapa letkun rikkoutuessa. Sylinterin kiinnikkeiden voiteluvapaat holkit vähentävät voitelukohtia ja helpottavat ylläpitoa. Valitse yksi- tai kaksitoimiset kallistussylinterit. Yksitoimisilla saat mahdollisimman pienikokoisen ratkaisun ja kaksitoimisilla maksimoit voiman.
– Korkea turvallisuustaso
– Älykkäät ohjausjärjestelmät
Rototilt® antaa sinun valita ohjausjärjestelmän, joka optimoi kaivinkoneesi ja tehostaa sen suorituskykyä, parantaa sen ajo-ominaisuuksia ja lisää sen säätömahdollisuuksia.
– Tarkempi asemointi uudella pyöritysanturilla
Hydraulimoottorissa oleva anturi on korvattu ruuvin päätyyn sijoitetulla pyöritysanturilla. Uusi anturi lukee absoluuttiset arvot tarkemmin, mikä takaa entistä paremman asemoinnin yhdessä Rototilt RPS:n kanssa.
– Hydraulinen pikakytkin
Nopeuttaa hydrauliohjattujen työlaitteiden vaihtoa. QuickChange on sisäänrakennettu työlaitekiinnikkeen hydraulinen pikakytkin.
– Sähkön läpivienti
Sähkön läpiviennillä (valinnainen) voit ohjata rototilttiin kytkettävän työlaiteen venttiilejä.
– Hydraulinen suurvirtausläpivienti
Suurvirtausläpiviennillä (valinnainen) voit käyttää työlaitteita, jotka vaativat suurvirtausta, jopa 200 l/min 350 baarin paineella.
– Pitkä käyttöikä
– Vakaus ja voima
Hyvin luja ruuviliitos pitää kiertäjän rungon ja työlaitekiinnikkeen tiukassa otteessa.
– Hyvä suorituskyky
Rototilt-merkkiset laitteet toimivat suuremmalla järjestelmäpaineella kuin markkinoilla olevat muiden valmistajien rototiltit. Tämä merkitsee parempaa suorituskykyä kaikissa toiminnoissa – esimerkiksi tärkeissä kallistus- ja kiertoliikkeissä ja kouraa käytettäessä puristusvaiheessa.